Saturday, July 24, 2010

Truely Awesome!

Asslamualaikum wtb~

Yaw~

Kepada HardFans Avenged Sevenfold a.k.a A7X album baru diorang yang bertajuk Nightmare dah kua! And kepada sesiape yang senasib ngan aku iaitu xde duit nak bli album korang bleh dapat free kat 4shared.

Aku nak cite skeyt la psl album ni.

Most of the songs beraliran Metal Core. Bagi aku sedap la didengar. And lagu2 dalam album kali ni banyak diselitkan cerita psl The Rev *bekas drummer diorang. Kire cam tribute la.
Album ni memuatkan 11 buah lagu:

Nightmare
Welcome to the family
Danger Line
Buried Alive
Natural Born Killer
So Far Away(tribute to The Rev)
God Hate Us
Victim
Tonight
Fiction
Save me

Semenjak pemergian drummer diorang ni diorang terus menyepi. Then skang dah kua album baru. Mane tak terkejut. Tapi seriously aku cakap, album kali ni memang Awesome! korang try dengar eyh!~


0 Bicara Yang Arif:

Post a Comment