Friday, July 23, 2010

Timbunan kerja

Assalamualaikum wtb.

Yaw~

Keje aku semakin hari semakin bertambah. Dan semakin hari aku semakin kurang mase untuk tido, mase bersama rakan - rakan, mase online, dan mase aku ngan family. Mane taknye balek umah je tido. Amek contoh semalam cukup la. Aku balek je dari office, tgok tv jap. Then pkul 8.35 dah lelap sampai ke pagi hari ni. Memang la lame aku tido tapi orang kta kalau kite tido lame pown tak elok gak. Wat letih badan lagi je. Takpe lah~ Itu aku ta kesah lagi. Yang aku kesahnye. Dah tentu aku tido awal smlm an, maknanye aku missed dinner aku! ouhh~ Yang itu sepatutnye aku xleh lupe. Tapi tido dah menguasai segala - galanya. Jadi, memang lapar gile la aku pagi ni.

Citer psl keje an. Ini assignment untuk 3 org means aku, and lagi dua member aku. Datelinenye suppose to be yesterday tapi boss wat relax je. aku pown wat relax ar.
Masalahnye skang ni. Aku dah siap. Member2 aku plak 80% siap. Nape 80%?? Sebabnye bile dorang dah nak print tu ade je masalah dorang. Adoi~

Pagi ni aku ade satu masalah. Aku dapat selseme! Yeay! Yeay! duh~
Dah la lapar. Selseme lagi. Hmm.

Esok Jabatan aku ngan Jabatan Perancang Bandar kne wat sketsa. Aku bukan tak minat sketsa2 ni minat tapi watak yang dorang bagi kat aku tu wat aku ase cm malas je nak bersketsa ni. Ade ke muke punye hensem cmni kne jadi lalat.
Come on la. Koman2 pown bagi la watak kucing. Baru la sinonim. Kucing kan comel, Aku pown comel. Kan Sinonim tu. Wahahaha.
Lalat?? Adoi~

Hm.. Dah takde pape kot..
See you then la eyh~

2 Bicara Yang Arif:

N.a.E_ZazA said...

bkn jadi nyamuk ker alip....hahahha...
ader ati nk jadi kucing... :P

Aliff said...

ila: hahaa.. bia la

Post a Comment