Tuesday, September 7, 2010

Crying In The Rain

Aku tak tahu ape yang aku fikirkan. Aku tahu aku salah. Aku silap. I’m blaming myself completely. Aku cube mintak maaf. Aku dah menyesal. Huhu. Sendiri pon tak perfect ade hati nak orang lain berubah untuk aku. Hahaha. In your dream je lah Muhammad Aliff.

Tu la kau. Yang kau cabul sangat kenapa? Kan dia dah sakit hati. Memang hobi kau bagi dia sakit hati ke? Kesian dia kau tawu. Your word is killing her softly! Aku sendiri malu ngan diri kau la Aliff Hiew! Ape yang kau nak lagi? Dia tu dah perfect utk kau. Cukup la.

Aku tawu. Aku salah. Tapi aku bukan mintak ape – ape pown. Aku tak suruh pown dy ubah personaliti. Aku cume bg suggestion. Salah ke sume tu lep? Aku cume mintak dy pakai samoething yang nampak cam girlish skeyt. Itu je. Lepas tu perkara melarat ke mende laen sampai la tersentuh hal yang sensitif. Aku tawu aku dah over the limit.

Kau dah lambat la alep. Sekarang ni aku tak rase lagi yang dia masih sayang kat kau. Dia marah betul. Yang kau pun satu. Kenapa kau tak pujuk dy???

Bukan aku tak pujuk dy la lep. Aku amek mase. Aku tawu dia tengah panas. Aku cube bagi masa untuk aku ngan dia berfikir. 1 hari je. Lepas tu aku rase aku memang bersalah and aku amek inisiatif utk mintak maaf. Tapi yelah kan. Betol la kata dia. Mulut aku ni manis je. Kata – kata yang tak berisi.

Padan muka kau lep! Padan muke kau!!!

3 Bicara Yang Arif:

layla leman said...

aliff...evryone do a mistakes....
so nobody perfect....so just go to
da future n looks forward...
maybe sumtimes u kne tgk blk ape kslhn u
spya u not repeat it again =)

N.a.E_ZazA said...

kte kadng2 xsdar yg kte da uat slah...
tuk bg suggestion xslh tp pkir dlu adakh si die dpt time suggestion kte...apkh kata2 kte ini akn melukakan ati die..mngkin dgn suggestion kmu yg nk die lbih girlish tu mmbuat kn die merasa kmu xdpt menerima diri die seadanya..kmu lg knl die kn sepatut nya kmu tau ati die cm ner..kmu sepatut nya lbih memahami die..anggap lah kali ini sbagai pengajaran uat kmu tuk mse dpn...sbb ape yg kuar dari mulut kte amat2 ssh tuk tarik balik...

Aliff said...

thanx layla, thanx ila.

Post a Comment