Thursday, June 24, 2010

Tinta Berdakwat

Assalamualaikum wtb.

Yaw~

Tintaku kembali berdakwat untuk menulis. Sebelum ni kehabisan dakwat. Tu yang ade sorang readers ni bukak2 je Kak CT. Haha. Okay, 1st of all, Kak CT ari ni fine. Dye Ajak aku g meeting tadi. Sekurang2nye ari ni aku dapat tgok senyuman dy yang comel tu. Hehe.

Kembali kepada kisah hidupku yang kini semakin complicated. Hari ni byk benda baik dah berlaku. Alhamdulillah. Doa aku termakbul. Semalam kan mood aku tak baik. So aku berdoa semoga Allah jadikan hari ini lebih baik dari semalam. Sesungguhnya Allah Maha Mengasihani. HambaNya je yang kadang2 tak sedar diri. Hehe.
Nak citer la gak ape kebaikan yang aku peroleh hari ni.

1. Kawan aku kat tempat keje dah bertambah

2. Hari ni tah camne ade wire network atas desk aku, so, dengan mudahnya aku dapat surf Internet dengan pertolongan wire network tu. Takde la aku terseksa gune Wifi yang kekuatannye hanya 1 bar je kat dept. aku.

3. Semakin hari semakin seronok. Hari ni aku dah dapat bunga2 projek. So, lpas ni memang melepet la aku. Tapi takpe. Aku suke gaye kerja cmtu. Itu yang membuat aku enjoy bekerja. Kalau takde keje, otak aku memang teringat satu perkataan ni je. "BALIK"

Roda memang telah berputar. Hehe.
Keep on reading guys!
Korang la yang buat aku semangat nak menulis nulis ni.
Thanx Zhaf! Thanx Nik Umairah!

See you later. Peace!

2 Bicara Yang Arif:

cintacoklatkapas said...

zhaf je? grrrrr

Aliff said...

Nik pon ade laa.. See!!

Post a Comment