Saturday, January 22, 2011

Hati Berbunga

Come on aliff. ape dah jadi ni? Kenapa hati aku berbunga - bunga sangat ni.

Yeah. Im listening to Bon Jovi. aku baru sedar yang lagu - lagu diorang sangat best. Best yang macam mane aku tak boleh nak terangkan.

Aku pernah dengar orang cakap yang lagu Michael Jackson - You are not alone membuatkan seseorang tu dalam hati dia ade rama - rama tengah terbang. Maknanya lagu tu betul - betul layan ar.

Tapi bile aku dengar lagu Bon Jovi - Always tibe - tibe aku rase satu feelings yang pelik. Tersentuh abis la. No wonder la berjuta peminat Rock Band ni. Diorang memang betul - betul hebat.

Aku tertanya - tanya, kenapa kat Malaysia ni takde band yang macam ni. Agak - agak la, kalau ade satu band yang mempertaruhkan lagu yang berkonsepkan macam Bon Jovi ni laku tak.

Bon Jovi Rocks!!

2 Bicara Yang Arif:

N.a.E_ZazA said...

en.aliff...
pe kte band en.aliff uat cm tu :)

ria said...

sunshine :)

Post a Comment